Това заяви в парламента служебният министър на вътрешните работи Иван

...
Това заяви в парламента служебният министър на вътрешните работи Иван
Коментари Харесай

Демерджиев пред НС: Гешев е пътувал сам. Израелският експерт е пристигнал малко преди взрива

Това съобщи в Народното събрание служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев за случая с опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев.

 

Изниква обаче въпросът за какво основният прокурор внушава нещо сходно? Един от първите мнения, които Гешев въобще даде, беше представен от казионната “ПИК ” и него той съобщи, че “е добре ”, само че се тормози “само за децата ”. 

 

По автомобила пък има незначителни вреди - дупка във фара и навлизане на сачма от рикошет в него. Видът на устройството не разрешава ударна вълна или навлизане на парчета в купето на бронирания автомобил, стана ясно от думите на служебния министър. 

 

“Изнасям обстоятелства. Израелският специалист, който е дошъл в България същия ден, е пристигнал към час и половина, преди да настъпи гърмежът. Какво е правил тук - не знам “, съобщи Демерджиев.

 

Отговорът на Демерджиев е в отговор на въпрос на Атанас Атанасов, съпредседател на “Демократична България ”. Израелският специалист по контратероризъм бе представен от шефа на националното разследване Борислав Сарафов. Заключенията му напълно поддържаха изказванията на прокуратурата, че детонацията е била опит да ликвидиране, а не за заплашване. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР