Това заяви в коментар за БНТ министърът на спорта Димитър

...
Това заяви в коментар за БНТ министърът на спорта Димитър
Коментари Харесай

Спортният министър: При нас няма място за рекети

Това съобщи в коментар за Българска национална телевизия министърът на спорта Димитър Илиев.

 

" Като на всеки различен специалист в министерството, обработва планове, работи в услуга на федерациите и аз извънредно се веселя и желая да употребявам мотива да поздравя службите, че са заловили лицето, защото в Министерството на младежта и спорта няма място за рекети ", уточни Илиев.

 

Подкупът е пожелан от началник на спортна федерация за да се отпусне 1 милион и 200 хиляди за европейско състезание и да не бъдат спирани по-нататъшни финансирания на съответната федерация по спорта, обявиха от прокуратурата. 

 

Не прецизират обаче дали става дума за Европейското състезание по повдигане на тежести. Именно то следва да се организира през идната година у нас.

 

От прокуратурата не отхвърлиха, че арестуваният основен специалист е Иван Иванов, който изискал подкупа от президента на родните щанги Ариф Маджид. Смята се, че той е подал сигнала. Иван Иванов–старши е треньор на националния тим по повдигане на тежести. Преди броени дни българските щанги реализираха нов огромен триумф, откакто Карлос Насар сложи международен връх.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР