Това заяви в ефира на БНТ депутатът от ПП-ДБ Антоанета

...
Това заяви в ефира на БНТ депутатът от ПП-ДБ Антоанета
Коментари Харесай

Антоанета Цонева, ПП-ДБ: Аферата с машините беше атентат срещу из...

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Антоанета Цонева.

 

" Машината не дава опция да се създаде нереален глас. На локално равнище поддръжката на съответния претендент има изключително значение. Машината не разрешава неточности и то се вижда. Абсолютното ми разбиране е, че това беше атентат против изборния развой на първи тур и всички, които участваха в този разгром, следва да понесат политическа отговорност за това. ЦИК, която е призвана да брани изборния развой, направи нещо, което е неприемливо. Това нещо ще бъде оценено като един от най-големите заприказва против демокрацията в България ", счита тя.

По думите й всеки, който в действителност е отговорен, следва да си понесе следствията.

 

Относно успеха на Васил Терзиев на втория тур на локалните избори, Цонева изрази мнение, че това е една сложна победа.

 

" Вчера гледах господин Терзиев, който насочи доста мощни послания. За следващ път се затвърди в мен цялостното разбиране, че той ще бъде доста добър кмет на София. В него има едно включващо водачество, един вид ръководство, който ще употребява всички налични запаси. Аз имам вяра в триумфа на Терзиев, тъй като той е споделял своя триумф с обществото. Точно подобен човек, който е кадърен да показа своя корпоративен триумф, може сега да бъде доста потребен на София. На втори тур на практика против Терзиев се сплотиха всички ", уточни националният представител.

 

Според нея същинската политика се състои в това по какъв начин се ръководят парите на хората.

 

" Като представител на дясна групировка, ние постоянно сме поддържали разбирането, че би трябвало да бъдем умерени във връзка с налозите. Когато става въпрос за развиване на бизнес средата, налозите би трябвало да бъдат поддържани на такова ниво, че да бъдем конкурентни във връзка с вложенията ", добави тя.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР