Това заяви служебният премиер Гълъб Донев, който за втори път

...
Това заяви служебният премиер Гълъб Донев, който за втори път
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Готови сме за новия сезон на политическия Сървайвър

Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев , който за повторно застава отпред на държавно управление, посочено от Румен Радев. Преди него президентът зададе целите на втория кабинет, отпред с Донев, на тържествена гала в Гербовата зала на " Дондуков " 2.

 

Министър се става след първото управническо решение, след първата преодоляна рецесия, след първите договаряния, в които не си остъпил и на милиметър от ползите на България, изясни Донев.

 

Той изброи целите на държавното управление си, като преди всичко сложи подготовката на почтени и транспарантни избори . ЦИК може да разчита на поддръжката ни макар компликациите от измененията в Изборния кодекс.

 

Няма да участваме в предизборната акция. Ще подминаваме дребните политически провокации, само че ще бъдем безкомпромисни с лъжите, зарече се Донев.

 

От залата отсъства само министърът на енергетиката Росен Христов, който е в Баку.

 

Държавният глава резервира предходното служебно държавно управление съвсем в цялостен състав, откакто нееднократно е хвалил министрите от " Донев 1 " за работата им. Единствената промяна бе на министъра на културата, като проф. Велислав Минеков бе сменен с диригента Найден Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР