Това заяви проф. Николай Радулов от напусналите Има такъв народ

...
Това заяви проф. Николай Радулов от напусналите Има такъв народ
Коментари Харесай

Проф. Радулов: ИТН има съглашение с ГЕРБ, затова някои ще гласуват ”въздържал се”

Това съобщи проф. Николай Радулов от напусналите " ИТН " депутати.

Експертът по сигурност е уверен, че измежду останалите депутати в Има Такъв Народ има хора с достолепие, които няма да гласоподават с ГЕРБ, даже да не изоставен парламентарната група.

" Виждам страшното стеснение, че те работят срещу волята на гласоподавателите си. Има откровени диалози, че в случай че няма да гласоподават срещу държавното управление, най-малко ще се въздържат. Очаквам няколко души да излязат от парламентарната група, няколко души да гласоподават " въздържал се ". Не бих загатнал имена ", разгласи проф. Радулов пред Bulgaria ON AIR.

Проф. Радулов означи, че не му е обещавано нищо, с цел да напусне Има Такъв Народ, а самият той от дълго време е мислил какво решение би трябвало да вземе заради ред аргументи.

" На първо място - унижението, което аз и други сътрудници претърпяхме. Слави Трифонов съм го виждал два пъти. Този, който пренасяше неговите думи, се държеше непоносимо и унизително - Тошко Йорданов. Непрекъснато ни се повтаряше, че ние сме никои и сме в този парламент поради Слави Трифонов, и както ни се каже, по този начин ще гласуваме ", изясни той.

" Избирателите ни желаеха да не допуснем ГЕРБ на власт, да се махнат Борисов и Гешев. Случващото се в този момент провокира гнева на гласоподавателите. Срещнах се с хората, които стачкуваха през 2020 година и те ме попитаха: Защо тези хора върша тъкмо противоположното на това, което дадоха обещание. Аз не съм отишъл в тази партия поради Трифонов, а поради хората. Няма по какъв начин да напусна Народно събрание, с цел да пристигна на мое място човек, който да гласоподава с ГЕРБ ", сподели още проф. Радулов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР