Това заяви президентът на САЩ Джо Байдън по време на

...
Това заяви президентът на САЩ Джо Байдън по време на
Коментари Харесай

Байдън: Единият кандидат е твърде стар и психически негоден да бъ...

Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън по време на годишната вечеря за медиите.

Байдън изостава в редица социологически изследвания и е изправен пред опасенията на гласоподавателите по отношение на възрастта му, които се опита да адресира, като акцентира неотдавнашните словесни пропуски на 77-годишния Тръмп.

В изявлението си Байдън се нахвърли върху републиканците в Конгреса, които започнаха следствие за импийчмънт на бизнес покупко-продажбите на сина му, като съобщи, че те " по-скоро биха се провалили в импийчмънта, в сравнение с да съумеят в нещо друго ", предадоха американските медии.

 

Той добави, че ирландският министър-председател Лео Варадкар, който седи на една маса с Байдън в навечерието на Деня на Свети Патрик, " погледна Конгреса и изиска още един Гинес ".

По време на срещата в Белия дом Варадкар и Байдън настояха републиканците в Конгреса да спрат да блокират военната помощ за Украйна за битка с съветската инвазия.

След това обаче Байдън се върна към Тръмп, заявявайки, че предизборната акция на демократите ще покаже по какъв начин са възстановили американската стопанска система след пандемията Ковид-19, " без да предизвикват американците да си инжектират белина ".

 

Той имаше поради случката, когато Тръмп, в качеството си на президент, попитал върховен медицински консултант дали на жертвите на вируса може да се инжектира дезинфектант, с цел да се излекуват.

" Вижте, желае ми се това да са смешки, само че не са ", добави Байдън.

" Демокрацията и свободата са безусловно подложени на офанзива. Путин е на поход в Европа. Моят предходник се прекланя пред него и споделя: " Правете каквото си желаете по дяволите ".

Отбелязвайки, че министър-председателят на Естония Кая Калас, която е мощен критик на Русия, също е на неговата маса, той добави: " Ние няма да се огънем, те няма да се огънат и аз няма да се огъна. "

 

Байдън добави, че подправените изказвания на Тръмп, че е спечелил изборите през 2020 година, и нападението на Капитолия на 6 януари 2021 година от подкрепящи Тръмп бунтовници демонстрират, че във вените на нашата народна власт " тече отрова ".
Той също по този начин поддържа публицистите, които Тръмп нееднократно е нападал, като добави: " Вие не сте зложелател на народа. Вие сте дирек на всяко свободно общество. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР