Това заяви председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров

...
Това заяви председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Поведението на Благовест Георгиев е абсолют...

Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров във връзка със събитията от последната нощ, свързани с общинския консултант Благовест Георгиев. Това оповестиха от пресцентъра на СОС.

 

„ Ние сме определени с гласовете на софиянци и би трябвало да отговаряме почтено на техните упования всеки ден “, разяснява Петров.

Днес столичният градоначалник Васил Терзиев и общинските съветници на Политическа партия в СОС, както и Изпълнителният съвет на Политическа партия желаеха оставката на Благовест Георгиев.

 

От силовото ведомство оповестиха за злополука в София, при която виновният лидер е избягал от местопроизшествието. Сигналът за случая е подаден към 21:00 ч. през вчерашния ден, а очевидци са съобщили, че минути по-рано на кръстовището на улиците „ Драган Цанков “ и „ Кирил Видински “ лек автомобил „ Ауди “ навлиза в насрещното платно и осъществя пътно произшествие с друго транспортно средство. Водачът не е спрял и е напуснал мястото на злополуката.

Полицейските чиновници са открили самоличността на 43-годишния лидер. Пред тях мъжът е отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР