Това заяви пред Нова телевизия лидерът на ПГ на ГЕРБ

...
Това заяви пред Нова телевизия лидерът на ПГ на ГЕРБ
Коментари Харесай

Атанасова: Без Борисов? С какво самочувствие ни се бъркат?

Това съобщи пред Нова телевизия водачът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Повод за думите й са поръчките, че от “Продължаваме промяната” ще седнат на масата за договаряния с ГЕРБ при промени в управлението.

Атанасова уточни - в случай че мандатът за сформиране на държавно управление в границите на този парламент отиде в ръцете на ГЕРБ, групировката на Борисов ще го върне без да предлага държавно управление. Атанасова смята, че най-хубавият вид са избори.

“И каквото хората кажат. Ако различен е първи, ние се съобразяваме”, уточни още Атанасова.

Ако ГЕРБ завоюват, Борисов към този момент бил начертал вероятните договаряния - всички партии, уверени евроатлантици. Не е ясно обаче дали това включва Движение за права и свободи.

И от ГЕРБ сложиха алена линия и няма да седнат на масата за договаряния с Българска социалистическа партия. По-рано левицата изрично отхвърли всякаква догадка за взаимни договаряния сред Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

“С Българска социалистическа партия в никакъв случай не сме сядали на една маса. Тук е разликата с всички останали. С Българска социалистическа партия не сме сядали за договаряния за разлика от „ Демократична България”, които ръководят с Българска социалистическа партия. С Има Такъв Народ не сме сядали, които също ръководят с Демократична България и Българска социалистическа партия. А Станислав Трифонов щеше да си направи татуировка „ Никога с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ”. А в този момент 6 месеца бяха в коалиция. С Движение за права и свободи в никакъв случай не сме управлявали. Припомням, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи бяха в тройна коалиция и държавно управление " Орешарски”, сподели Атанасова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР