Това заяви пред Нова телевизия лидерът на партия Възраждане Костадин

...
Това заяви пред Нова телевизия лидерът на партия Възраждане Костадин
Коментари Харесай

Костадинов: Ако РЗИ ме карантинира, ще спазя правилата, но защо?

Това съобщи пред Нова телевизия водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той уточни, че желанието за митинг против " зелените документи " остава, макар че водачът е бил в контакт с болен от COVID-19.

Припомняме, че след вчерашния Консултативен съвет за национална сигурност стана ясно, че ръководителят на Народното събрание Никола Минчев е болен от COVID-19, а с него на срещата бяха първите мъже в страната и водачите на парламентарните партии.

" Не съм бил в контакт - Минчев беше с маска и беше в другия завършек на залата. Един от нашите депутати даде позитивна проба в края на годината. Това значи ли, че би трябвало цялото Народно заседание да бъде карантинирано? Нали на следващия ден би трябвало да стане такова нещо… ", уточни още Костадинов.

" Заявявали сме, че имунизацията би трябвало да е непринуден развой и не би трябвало да води до права или отговорности. Никога не бих се ваксинирал, не виждам причина да го направя. Но не виждам причина да спра тези, които желаят. Да, имунизациите са пробни течности. Не съм лидер на фракция, не съм набожен водач и гуру. Цитирам отчети и отзиви на експерти. Всеки един задоволително рационален човек може да си вземе осведомен избор самичък за себе си. Разумните хора би трябвало да са с сериозно мислене ", счита още Костадинов.

Той дефинира като “кражба на персонални данни” следствието, което сподели, че огромна част от депутатите на “Възраждане” са имунизирани или разполагат със “зелен сертификат”.

“Това е персонален избор. Защо желаете да ме превърнете във фашист? Аз би трябвало да спирам хората да се имунизират ли? Това е нездравословно разделяне. Както аз не желая някой да ме принуждава да се имунизира, аз не бих направил обратното”, уточни още Костадинов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР