Това заяви пред bTV политологът Христо Панчугов. Според него от

...
Това заяви пред bTV политологът Христо Панчугов. Според него от
Коментари Харесай

Панчугов: Краят на кабинета Петков ще е обещанието на всичко за всички

Това съобщи пред bTV политологът Христо Панчугов.

Според него от ГЕРБ не желаят сега да се върви на избори, а да се отмие чувството, че Борисовата партия е " зложелател №1 ".

" Забравянето на този детайл, поканата към ГЕРБ за разнообразни политики, тъй като тия търсения започнаха към този момент, сигурно е довела до разискването на тематики с ГЕРБ. Големият въпрос е дали ще забележим това превръщане към съдействие ", счита Панчугов.

На такова мнение е и Андрей Райчев. Според него задачата на ГЕРБ е да излязат от изолираност и да стартира търсенето на депутатите на Борисов за " политически покупко-продажби ".

" Това не им се случва към момента. Денят, в който ще се ухилен, не е този, в който ще падне държавно управление. Денят, в който ще се ухилен, е този, в който им се обадят по телефона ", уточни още Райчев.

Според него държавното управление на Кирил Петков сполучливо е излязлот от двете рецесии, които евентуално можеха да додедат до предварителни избори - въпросът с изпращането на оръжия на Украйна и тематиката с участието на РСМ в Европейски Съюз. Според Райчев огромният политически триумф на Петков се дължи на това, че той съумя да води " политика на двете лица ".

" Петков повтаря нещата, които запада желае да чуе. Той е младият Зеленски. На фона на Орбан наподобява чудесно. Нищо сходно от това, което той приказва там, не се прави тук. Ние не дадохме оръжие на Украйна, няма да вдигнем ветото от РСМ, само че той доста желае. Това е просто политика - политика на двете лица, която му донесе триумф. Намери им цаката, а тя се оказа обикновена и примитивна до неприличие ", уточни още Райчев.

Според него тематиката с влизането в еврозоната се ескплоатира от партии като " Възраждане ". Приемането на еврото и присъединението ни към Шенген съгласно Райчев ще вкара страната ни в " ядрото на Европа ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР