Това заяви пред bTV журналистът и блогър Асен Генов във

...
Това заяви пред bTV журналистът и блогър Асен Генов във
Коментари Харесай

Асен Генов: Остава неизговорено на каква цена Васил Божков се връща в България

Това съобщи пред bTV журналистът и блогър Асен Генов във връзка със завръщането в страната на предприемача Васил Божков.

 

„ Усещането на хората, че ще пристигна правдивост или отмъщение от хора с прякори е сериозна социална диагноза. В България не се е появявал Робин Худ. Тези разкази идват от хора, които в едни други времена биха били клиенти на Робин Худ. Това би трябвало да е сериозен акцент в общественото говорене по тематиката “, означи журналистът.

 

По думите му виждахме едни арести и едни импортирани обвинявания, които не устоят.

 

" Прекратяват се по отминалост следствени дейности. Това ускорява потребността на обществото да чуе роман за справедливостта даже и от хора, за които се съмняваме за законното им битие “, добави той.

 

Бившият заместник-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов от своя страна изрази мнение, че Божков е извънредно образован човек.

 

" Хората не помнят, че той е математик. Всичко при него е изчислено. Предстои да разберем каква е цената. Той е от дребното хора, които могат да разсекат „ гордиевия възел “ и преходът да свърши. За едни ще свърши добре, за други – зле. След 30 години това би трябвало да завърши, с цел да тръгне страната напред “, счита той.

 

Според него в случай че Божков реши да показа цялата информация за хората, с които е работил, в един правосъден развой, нещата ще станат забавни.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР