Това заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ и бивш министър

...
Това заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ и бивш министър
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Режимът на Путин уби Навални. Вече няма две мнен...

Това съобщи пред bTV депутатът от ПП-ДБ и някогашен министър на електронното ръководство Божидар Божанов. 

 

“За страдание, в последните десетилетия западните страни постепенно осъзнават какво е Путин, само че след войната в Украйна няма две отзиви какво е Путин и че би трябвало да му се противопоставяме по всички вероятни способи ”, съобщи Божанов.

 

Депутатът разяснява и разногласията към ротацията на кабинета и напрежението в “сглобката ” към поста на външния министър след промяната на акад. Николай Денков с Мария Габриел. 

 

“Пред хората наподобява, че надали не двама индивида се карат за един стол. Съдбата на държавното управление не може да зависи от това. Външно министерство е извънредно значимо за България, само че кой ще седне на стола във Външно е вторичен въпрос ", уточни Божанов и разяснява, че има всевъзможни хипотези за развоя на събитията. 

Според него вътрешно ще се вземе решение по какъв начин ПП-ДБ да действат, само че Божанов бе безапелационен - България би трябвало да има държавно управление.

 

“Има сделка за държавно управление, има сделка за ротация. Всяка смяна би трябвало да бъде добре обоснована пред гласоподавателите. Нашата позиция е, че би трябвало да приказваме по политиките и целите за идващите девет месеца. Никой не би трябвало да монополизира тематиката за министрите. Нека акад. Денков и Мария Габриел да изговорят тези неща и да показват решение пред нас ", добави Божанов.

 

Във връзка с плана за промени в Закона за електронните известия, който планува ограничения за ограничение на рисковете от дезинформационни акции, някогашният министър на електронното ръководство разясни, че никой държавен орган няма да взема решение коя вест е истина и коя не. Законопроектът не планува блокиране на уеб сайтове и на вести.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР