Това заяви пред БНР общинският съветник в София проф. Вили

...
Това заяви пред БНР общинският съветник в София проф. Вили
Коментари Харесай

Проф. Вили Лилков: Има осъзнаване на отговорността и ще изберем п...

Това съобщи пред БНР общинският консултант в София проф. Вили Лилков от " Синя София ".

 

" Има осъзнаване на отговорността, която носим, и е ясно, че гласоподаване за една персона за ръководител не значи коалиция в СОС, от която се пазят някои политически сили, с цел да не ги обвинят в сглобка ", изясни политическата обстановка на " Московска " 33 Лилков.

 

Той изрази мнение, че още веднъж от ПП-ДБ, " Спаси София " ще повдигнат кандидатурата на Цветомир Петров за ръководител. 

" На последната среща не е обсъждано име, допускам, че от ПП-ДБ, " Спаси София " още веднъж ще повдигнат него ", сподели проф. Лилков. Той призна, че не знае дали са правилни изказванията, че Цветомир Петров е индивидът на Лена Бориславова, " съгласно мен са спекулации ".

 

Относно избора на ръководител на СОС общинският консултант разяснява: 

 

" Най-добре е да бъде по-широка поддръжката, само че това, което е ясно на всички, е, че ключът в разрешаването на рецесията в СОС е в ПП-ДБ, " Спаси София " и ГЕРБ-СДС, защото те имат 37 общо общински съветници, задоволително за избор на ръководител. И ние от " Синя София " ще подкрепим предлагането от ПП-ДБ, " Спаси София ", с цел да стартираме да работим. Не може толкоз месеци да си играем със софиянци и с ползите на града ".

Проф. Лилков предвижда, че ще има драми при разпределянето на комисиите в СОС, " тъй като ръководителите са значими ". От " Синя София " оферират да се търси баланс при разпределение на управителните места.

 

" Ние не желаем управителни места, единствено и единствено да проработи СОС. След ръководител следва да се изберат зам.-председатели и те дружно с водачите на групите в СОС - председателския съвет ",алармира общинският консултант.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР