Това заяви първата ракета на мъжкия тенис у нас Григор

...
Това заяви първата ракета на мъжкия тенис у нас Григор
Коментари Харесай

Гришо: Няма по-хубаво от това да играеш на родна земя frognews.bg

Това съобщи първата ракета на мъжкия тенис у нас Григор Димитров на конференция преди старта на София Оупън в “Арена Армеец ”.

 

Надпреварата в столицата стартира през днешния ден и ще продължи до 2 октомври. През 2017 година Димитров прави дебютното си и само присъединяване, където завоюва на финала. 

 

" Очаквам добра аудитория. Всеки желае подтик към края на сезона, който да му даде по-голяма мощ, с цел да приключи сполучливо годината. Ще се опитам да употребявам позитивната сила. Приемам я и не преставам. Винаги и на всички места, когато имам българска поддръжка, се усещам добре. Затова напълно желая да се насладя на играта, на публиката, на централния корт ", сподели Димитров, представен от БНР.

 

Българинът не е обезпокоен от мощната конкуренция в шампионата, в който лидер в схемата е първенецът от предходните два сезона Яник Синер (Италия), 11-и в международната класация, а измежду участниците са и 14-ият в класацията на АТП с купа от сериите " Мастърс " през този сезон Пабло Кареньо Буста (Испания), както и младите очаквания Холгер Руне (Дания) и Лоренцо Музети (Италия), 

" Естествено задачата ми е да играя идната неделя (когато е финалната среща). Но мисля мач за мач. Няма значение против кого ще играя. желая да виждам от моята страна на мрежата, да се показва добре, да се любувам. Не се опасявам от никого. Побеждавал съм всички ", безапелационен е хасковлията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР