Това заяви министърът на околната среда и водите Борислав Сандов.

...
Това заяви министърът на околната среда и водите Борислав Сандов.
Коментари Харесай

Сандов: Онези, които не пушат, страдат от пушача до тях

Това съобщи министърът на околната среда и водите Борислав Сандов. Той добави, че "онези, които не замърсяват, страдат от нечистия въздух. И тези, които не пушат, по същия метод страдат от тези, които пушат ". Това съгласно Сандов било освен самостоятелен избор, а въпрос на социална отговорност.
Кога Борислав Сандов приказва истината? Когато направи акция със зелените за легализиране на марихуаната с външно финансиране и пуфкаше свити джойнтчета обществено. Или в този момент, когато стана министър и сади дръвчета? Може да е съзнателен избор, само че едва ли. По-скоро е двуличие. Зелените в цяла Европа и в Америка вършат скъпи акции за узаконяване на марихуаната. Парите са обилни и не се знае от кое място идват.
Егото на Сандов е извънредно блестящо изразено. Той е на всички места. В медиите приказва като последна инстанция за Украйна и бежанците. Не пропуща коктейл на огромни компании и работодателски организации. Въобще си прави персонален пиар какъв брой значим министър и вицепремиер е. Сандов до назначението му за министър няма нито един ден трудов стаж, макар че е на над 40 година Преди години един вицепремиер си беше признал "егати страната, щом аз съм и вицепремиер ".

ЕМИЛИЯН КЪНЧЕВ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР