Това заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров в поредна ескалация

...
Това заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров в поредна ескалация
Коментари Харесай

Не бих спорил с някой, който каже, че освен г-жа Лъжа имаме и г-н Лъжа, тропосани на върха на държавата

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров в поредна ескалация на разногласието сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов по тематиката " Грипен ".
Тодоров напомни по какъв начин Стефан Данаилов преди няколко месеца нарекъл Румен Радев " злодей ", което той в никакъв случай не би направил. Лепи етикети като клюкарка на Женския пазар , даде подготовка на Радев Антон Тодоров. И извади документ, съгласно който по времето на Пламен Орешарски Румен Радев е " привикан " на среща със SAAB. За какво приказва Радев - не бил дал мнение за " Грипен " -ите, а какво е това, попита Тодоров, показвайки различен документ, подписан от Румен Радев, в който написа " адресирам ви информация и опорни точки " в поддръжка на избора на " Грипен ". Не бих спорил с някой, който в този момент каже, че с изключение на госпожа Лъжа имаме и господин Лъжа, тропосани на върха на страната , акцентира Тодоров. И мигновено разгласи, че не споделя, че Радев лобира за " Грипен " - показвал единствено документи, хората да си правели изводите. Радев изборно написа опорни точки за един от претендентите за доставка на изтребители, сподели депутатът от ГЕРБ. Тодоров уточни, че рейтингът на Радев се сринал за няколко месеца с към 30%.
Припомняме, че преди да стане претендент за народен представител от ГЕРБ, Тодоров написа книга със заглавие: " Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР