Това заяви бившият началник на разузнаването Димо Гяуров в предаването

...
Това заяви бившият началник на разузнаването Димо Гяуров в предаването
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Руската църква в София категорично е на България

Това съобщи някогашният шеф на разузнаването Димо Гяуров в предаването „ На фокус ” във връзка военните игри, в които ще вземат участие към 90 000 военнослужещи от всичките 31 страни членки и от Швеция, а Русия го дефинира като връщане в годините на Студената война.

 

„ Това обучение е продължение на друго огромно обучение, когато НАТО видя, че има несъответственост на транспортните коридори на една или друга страна, че има огромни мостове, които огромните танкове не могат да преминат и други ”, посочи някогашният шеф на разузнаването.

 

Гяуров дефинира като провокация поисканите от съветския президент Владимир Путин парцели в чужбина. Той счита, че българската страна не трябва да реагира, а да си огледа архивите. „ За Руската черква в София, собствеността изрично е на България ”, безапелационен беше Гяуров.

 

Относно идната ротация в „ сглобката ” той сподели, че в очакване на промяната на премиера Николай Денков с вицепремиера Мария Габриел половината страна не работи.

„ Понякога демокрацията изисква и изключителни ограничения ”, изясни дейностите в Народното събрание за председателския пост от „ Възраждане ” на Комисията за надзор на службите.

 

За опазването на българската граница Димо Гяуров изясни, че сме длъжни да хващаме на границата мигрантите, които желаят през наша територия да навлязат в Европа. Той предложи граничните уреди да бъдат опасани с електроника, пък даже да бъде следена от чужбина, това ще значи, че оградата и браздата са ефикасни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР