Това завършва с изтичане на тайни на чуждестранната шпионска агенция,

...
Това завършва с изтичане на тайни на чуждестранната шпионска агенция,
Коментари Харесай

Пазете се от шпионския капан на „екзотичните красавици“, казва Китай, тъй като предупреждава срещу изтичане на държавни тайни

Това приключва с приключване на секрети на задграничната шпионска организация, непрекъснати закани към господин Ли за спомагателна информация даже при завръщане назад вкъщи и възможния му арест за нарушение на националната сигурност.

Пекин подхваща ограничения против хипотетични закани за националната си сигурност, които е заловил през последните години.

Правителството е предизвестява своите жители в страната и чужбина за заплахите да бъдат въвлечени в шпионска активност. Той предизвиква хората да се причислят към контрашпионска работа, която включва основаване на канали за докладване на подозрителна активност.

„ Кошмарът “ на господин Ли

Историята на господин Ли стартира с избора му на „ екзотика “ момиче, което води до задгранични шпиони, които го „ преследват “.

Министерството написа, че той е сюрпризиран, когато няколко „ едри чужденци “ нахлуват в персоналната му стая, снимат го гол и му подреждат да ги последва ги срещу волята му.

Изображение: Файлова фотография: iStock

След това „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР