Това вероятно е първа част на втория , каза в

...
Това вероятно е първа част на втория , каза в
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Това е първа част на втория списък „Магнитски“, чакаме допълнението


Това евентуално е първа част на втория, сподели в предаването „ Тази неделя “ шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.

„ Това е първа част от втория лист „ Магнитски “, тъй като съгласно мен в него има място за още няколко елементи. Това е видяно в профил, тъй като ние не знаем, по какъв начин американските институции са стигнали до тази фактология. Нито знаем до каква степен е стигнала б, в случай че работи по тази тематика “, изясни той.

Допълни, че не знае дали са се обърнала към партньорските служби по първия лист „ Магнитски “. Според него американските институции ни споделят едно и също нещо: „ Уважаеми наши сътрудници, вие имате хубава Конституция, имате написани закони и настоящи институции, които обаче не работят “.

„ Този път ни загатват, че по този начин повече няма по какъв начин да не престават нещата. От юни 2021 година до в този момент са минали избран брой месеци. Ето другата седмица се гответе за друга вест, когато у нас пристигна шефът на Комитета по наказания Джим О'Брайън. Ще стане ясно, че, колкото след първия лист – няма да чака някой да си взима отпуска и да върви на някаква закуска, след което да се хвали, че тези описи подкрепят работа на българската прокуратура “, безапелационен беше Станкушев.

Директорът на Антикорупционния фонд акцентира, че е бил при дипломат Херо Мустафа, за с нея. Нямало връзка сред неговата среща в посолството на Съединени американски щати в София и публикуването на листата.

„ Обявяването на новия лист е един опозоряващ България факт и не зная у някои българи. Хората, които разчитат на нас, че сме им някакъв съдружник, се пробват да ни загатнат, че би трябвало да си гледаме работата. Това бих споделил, че е тъжна вест. Затова е време Прокуратурата и останалите служби, както и политическите партии да се раздвижат “, съобщи още той.

Бойко Станкушев съобщи още, че е време да се създадат в идващото Народно заседание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР