Това усложнение се нарича заболяване на периферните артерии, сериозно състояние,

...
Това усложнение се нарича заболяване на периферните артерии, сериозно състояние,
Коментари Харесай

Симптоми при запушване на артериите на краката и какво да направите веднага

Това затруднение се назовава заболяване на периферните артерии, съществено положение, тъй като може да увеличи риска от сърдечен припадък и гибел. Освн това се покачва рискът от ампутация. Специалисти показват две харакетрни чувства в краката, които могат да подскажат за тези опасности и да ви принудят да вземете ограничения.

По данни на калифорнийския университет в Сан Франциско, Съединени американски щати, блокирането на кръвотока в краката може да провокира болежка и изтръпване. А това да е предвестител на гангрена или крах на тъкани, като в доста съществени обстановки може да се стигне до ампутация на крайници.

Другите признаци на заболяване на периферните нерви са:

• Студени глезени или ходило спрямо другите елементи на тялото 

• Рани по пръстите на краката, стъпалата или други елементи на краката, които не заздравяват

• Промяна в цвета на кожата на краката

• Опадане или муден напредък на косъмчета по краката

• Бавен напредък и на ноктите на краката

• Блестяща кожа на краката

• Липса на пулс или слаб пулс в краката или стъпалата

• Еректилна дисфункция при мъжете

Високото равнище на холестерола нормално не провокира признаци. Можете да разберете дали имате такова нараснало равнище единствено с проучване на кръвта. След което лекарят ще ви посъветва да измененията нездравословните привички от метода си на живот, с цел да обуздаете високото равнище на холестерола.

Между другото:

Д-р Дарън Шнайдър, д.м.н., шеф на Центъра по съдова и ендоваскуларна хирургия в Презвитерианската болница в Ню Йорк, добавя тази тематика. „ Тъй като артериите на краката се стесняват, кръвотокът в крайниците е непълен, даже в положение на покой.

По време на сън у хората със заболяване на периферните артерии могат да зародят спазми или конвулсии, нормално в региона на петите, на предната част на стъпалото или на пръстите на краката, изяснява експертът и дава следния съвет: „ Болката постоянно може да се облекчи, в случай че седнете на стола със спуснати надолу крайници. Това разрешава на гравитацията да усили притока на кръв към краката ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР