Това управление, с хаоса, който създава, има единствена цел -

...
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Борисов иска избори през юни, не през март |

Това ръководство, с хаоса, който основава, има единствена цел - изборите да не са през март. Бойко Борисов ще направи всичко допустимо те да са през юни. 

Хаосът във връзка с икономическите ограничения е цялостен и резултатът ще бъде непосредствен до нулата, съобщи Костадин Паскалев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и някогашен районен министър, по бТВ. 

Той уточни, че единствената работеща мярка сега е тази в поддръжка на микро и дребните предприятия. От общо 388 000 такива компании у нас 27 000, или към 6%, са кандидатствали за поддръжка, а са я получили към 5 на ста, по думите на Паскалев. Втората мярка е за междинните предприятия и по нея са кандидатствали към 1790 компании, което е към 30% от всички, сподели още той. 

По негови думи обществените ограничения у нас имат две цели - да се запазят заетостта и приходите на популацията и да се запазят икономическите субекти. Според някогашния районен министър все още обществените ограничения до известна степен работят.

Реално бизнесът взе участие дружно в страната, с цел да поддържа заетостта, защото той заплаща на хора, които сега не поставят труд, уточни той. Според него общественото министерство се е справило добре с мярката 60/40 и сега дружно с бизнеса поддържат запазването на заетостта.

Запитан дали по-строгите ограничения са закъснели, Паскалев акцентира, че държанието на властта е било безконтролно, защото е било ясно, че рецесията се задълбочава.

Правителството вместо да оказва помощ, пречи. Липсата на изясненост и предвидимост е това, което пречи, безапелационен бе Костадин Паскалев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР