Това твърдение направи самата тя преди дни, когато даде интервю

...
Това твърдение направи самата тя преди дни, когато даде интервю
Коментари Харесай

Джоли: Обожавам хаоса у дома - slava.bg

Това изказване направи самата тя преди дни, когато даде изявление за E!News. В момента актрисата промотира новия си филм „ The One and Only Ivan “, който ще бъде пуснат в новата платформа Disney+. Освен за плана, Джоли разкри и по какъв начин прекарва изолацията дружно с шестте си деца.

Звездата отглежда 19-годишния Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шайло, която към този момент се подвизава под мъжкото име Джон, и близнаците Нокс и Вивиан, които са на 12 години. Три от децата са осиновени, а другите се раждат от връзката на Джоли с Брад Пит. Двамата към този момент са разведени и сега водят битка за настойничество над наследниците си.

„ Никога не съм обичала спокойствието. Предпочитам хаоса “, споделя Джоли пред E!News. Тя прибавя, че към този момент е привикнала децата и домашните им любимци да прекъсват онлайн срещите ѝ. Първоначално това ѝ е пречело, само че в този момент се забавлява със обстановката у дома. Актрисата споделя, че децата доста ѝ оказват помощ и се грижат един за различен.

Дъщеря ѝ Захара е един от уредниците на групата и даже се оправя с тази задача по-добре от майка си. Анджелина споделя, че сега се тормози най-вече за психическото положение на децата си поради продължаващата пандемия от ковид. Според нея, случаите на домашно принуждение към най-малките може да зачестят, тъй като децата нямат към кого да се извърнат за поддръжка. Преди те са разчитали на учителите си, само че сега учебните заведения са затворени и това пречи за предотвратяването на сходни закононарушения.

И въпреки да са едно от най-известните фамилии в света, Джоли признава, че с децата ѝ са напълно елементарни. Те обичат да обличат пижамите си, да си създадат пуканки и да гледат филми цяла вечер. Най-вероятно напълно скоро ще се насладят и на новия филм на актрисата „ The One and Only Ivan “.

Тя, че планът към този момент е приключен и счита, че хората ще се насладят на видяното. В лентата Анджелина си партнира с 10-годишната Бруклин Прайс. Филмът „ The One and Only Ivan “ ще бъде пуснат в Disney+ на 21 август.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР