Това става ясно от официална позиция на БАЗ и СЗБ.

...
Това става ясно от официална позиция на БАЗ и СЗБ.
Коментари Харесай

Правителството удряло заведенията, защото били непреклонни

Това излиза наяве от публична позиция на БАЗ и СЗБ.

“Въпреки толерантността, проявена от бранш " Туризъм “, и търпението, с което отменихме присъединяване си в митингите, с цел да чуем по този начин упования пакет от стопански ограничения, ръководството ни " награди " с следващия удар върху по този начин или другояче най-трудно възстановяващия се от пандемията бизнес”, показват в позицията си представителите на заведенията.

“Който надига глава против властта, ще бъде потъпкван точно с такива похвати! “

Такъв отговор получили от заведенията в неофициален диалог от “официален държавен източник, поискал анонимност”, излиза наяве от позицията на БАЗ и СЗБ.

“Истината е тази – удрят ни, тъй като не свеждаме глави пред несъстоятелността на ръководещите, тъй като търсим правата си и сочим грешките. Вече ни е ясно ЗАЩО посягате към оповестената за най-работеща мярка в помощ на бизнеса - пониженото Данък добавена стойност! В средата на годината, в средата на летния сезон, в средата на направени сметки, планове и ценообразуване… Многократно молихме, откакто не ни се оказва помощ, най-малко да не ни се пречи. Е, пречи ни се!”, считат от сектора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР