Това стана ясно от негово изказване по мексиканската телевизия "Унивисон"

...
Това стана ясно от негово изказване по мексиканската телевизия "Унивисон"
Коментари Харесай

Стоичков се извини на испанския вицепремиер за сина ѝ

Това стана ясно от негово изявление по мексиканската телевизия "Унивисон " във връзка полицейското принуждение в Калалуня.

Преди ден Камата обществено упрекна Сорая Саенс де Сантамария във франкизъм и изиска оставката й поради дейностите на полицията по време на допитването за самостоятелност в неделя.

"Обръщам се към държавното управление на Испания - вие сте цялостен позор! Дядото на вицепpемиера Сорая Саенс де Сантамария е почитател на Франко, бащo ѝ е почитател на Франко, самата тя е почитател на Фpанко, несъмнено и синът ѝ ще е подобен. Точно тя ли ще споделя какво да вършим ", съобщи Стоичков по мексиканската телевизия през вчерашния ден.

В отговор вицепремиерът разгласи, че ще съди именития български футболист .

"Живял съм дълги години в Каталуня имам доста другари там. Това, което се случи, беше проява на франкизъм. Все още съм засегнат. Изображенията приказват сами по себе си. Кръв и принуждение, принуждение против почтени хора.

Единственото, за което откровено скърбя, е, че загатнах сина на вицепремиера. С ръка на сърцето се оправдавам за думите си. Съжалявам, че загатнах детето, което няма ни най-малка виновност за случилото се ", сподели Стоичков.

Той обаче добави, че все пак фотосите демонстрират всичко неприятно, което се случи в Каталуния ".

"Не претърпявам никого, който се отнася неприятно с хората от Каталуния. Да живее Каталуния и нищо повече ", сподели още Стоичков.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР