Това стана ясно от думите на бившия финансов министър от

...
Това стана ясно от думите на бившия финансов министър от
Коментари Харесай

ГЕРБ били готови да подкрепят кабинет е с друг мандат, включително и на ПП

Това стана ясно от думите на някогашния финансов министър от редиците на Бойко Борисов Кирил Ананиев. 

 

" Ако не се стигне до такава степен, че да сътвори първата политическа мощ държавно управление, тогава вероятно мандата минава на втората политическа мощ. И в случай че тя в действителност е подготвена в този сложен миг да поеме отговорността да възвърне страната в естествения ѝ темп, за какво да не го подкрепим ", съобщи Ананиев.

 

Това обаче би било забавно, още повече като се има поради реториката на Борисов и ГЕРБ, които упрекнаха някогашните към този момент ръководещи в несръчност.

 

ГЕРБ ще упорства за уравновесен бюджет, в който държавната поддръжка към хората и бизнеса да е таргетирана само към тези, които в действителност имат потребност от помощ.

 

" Трябва да се ръководят вярно обществените финанси и сме заложили в края на 4-годишния мандат да се върнем още веднъж към Маастрихтските критерии. Не сме изоставили ограниченията за бизнеса и популацията, тъй като знаем че тази зима и годината, която ни следва, ще е доста по-тежка от предходната година. Държавната поддръжка, обаче, би трябвало да е уравновесена и разпределена във времето, тъй че да се върнем към устойчивостта на обществените финанси. ", сподели Ананиев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР