Това средство е по-добро от белина. Съвет от свекърва ми Този

...
Това средство е по-добро от белина. Съвет от свекърва ми
Този
Коментари Харесай

Това средство е по-добро от белина. Съвет от свекърва ми

Това средство е по-добро от белина. Съвет от свекърва ми

Този резултат не се дължи на някакви скъпи средства. Всички петна изчезнаха, а цветът беше просто необикновен, облеклата бяха като купени от магазина.

Приготвянето е доста елементарно, а съставките са елементарни.

Кухненски кърпи и сходни движимости, по които доминират мазни петна се изпират елементарно със следната примес. Поставете да се варят 2 супени лъжици горчица на прахуляк, разредена в 1 литър гореща вода. Прецедете, разредете с нужното количество вода и накиснете кърпите за една нощ. Изперете както нормално.

Кърпите се изпират идеално, дезинфекцирани са и десените стават по-ярки. Белите облекла пожълтяват или остаряват с прането. Може да избегнете това, като дружно с праха към водата добавяте амоняк.

Дори и старите движимости след няколко сходни процедури, стават по-нови.

Копринените и вълнени облекла накиснете в следния разтвор: 10 литра вода, 50 гр. прахуляк за пране, 6 супени лъжици сол, супена лъжица амоняк и супена лъжица кислородна вода. Накиснете облеклата за към пет часа и по-късно изперете на внимателен режим.

Чорапите могат да се наквасен в топла вода и да добавите 2 супени лъжици борна киселина – това е отлична предварителна защита на гъбични болести. Така можете да избелвате и тениски. След това изперете на естествен режим.

Следният съвет избави обичаната ми тениска! Кой би помислил, че елементарният аспирин от кухненския долап, е в положение да се съревновава с препаратите за премахване на петна.

Как да предотвратите образуването на жълти петна при пране? Как да премахнете упоритите петна и да върнете съвършения външен тип на облеклата?

Разтворете 5 таблетки аспирин 325 mg в 8 литра топла вода. Накиснете облеклата в този разтвор и оставете в продължение на 8 часа. Можете авансово да натрошете аспирина на дребни късчета, тъй че да се разтвори по-бързо във водата и да работи по-активно. Добавете няколко таблетки аспирин непосредствено към пералната машина. Ако държите облеклата си в разтвор на аспирин, преди да ги изперете в пералнята, резултатът ще бъде просто замайващ. Сега знам по какъв начин да отстрани жълтите петна от облеклата. Аспиринът се трансформира в незаменимо средство в моя дом, тъй като не поврежда тъканта, само че удивително отстранява замърсяванията. По-добър е от всяко избелващо средство.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР