Това сочи статистиката, съобщи агенция "Фокус". За тази година днешната

...
Това сочи статистиката, съобщи агенция "Фокус". За тази година днешната
Коментари Харесай

Пътни инциденти с автобуси за последната година

Това сочи статистиката, заяви организация "Фокус ". За тази година днешната злополука е най-тежката с шест починали и над 20 ранени.

01.04.2018 година Катастрофа сред пренасящ деца рейс и лек автомобил в Севлиевско. Водачът на рейса умира, няма потърпевши деца.

22.03.2018 година Тежка верижна злополука на пътя Русе – Бяла в региона на разклона за Две могили. Пострадали са шестима души. С леки пострадвания са трима от пасажерите в рейса, водачът и детето от лекия автомобил.

08.03.2018 година Тежка злополука на пътя Видин – Монтана. Тежкотоварният автомобил, каран от турски жител, пътувал посока Видин, навлязъл в насрещното платно и се врязал челно в рейса. На място умира водачът на рейса.

06.03.2018 година В сектора сред селата Любен Каравелово и Зорница, е поражда тежко ПТП с присъединяване на джип и учебен рейс. Двама души са починали при случая. В рейса не са транспортирани деца.

25.01.2018 година Катастрофа сред рейс и лек автомобил на Коматевско шосе в Пловдив. Няма потърпевши от случая. Според очевидци злополуката става по виновност на водача на колата.

22.01.2018 година
9 души са откарани в болница след злополуката сред трамвай и бус на кръстовището на булевардите "Никола Петков " и "Цар Борис III ".

12.01.2018 година Катастрофа сред лек автомобил и рейс в Бургас. Няма потърпевши пасажери, и двамата ранени са били в лекия автомобил

10.01.2018 година Линейка и рейс,превозващ 40 пасажери, се удрят край Омуртаг. Шофьорът на колата за спешна помощ, умира., измежду пасажерите в рейса няма съществено потърпевши. Инцидентът става рано сутринта в региона на село Камбурово. Виновен за злополуката е водачът на колата за спешна помощ, който се движи с несъобразена скорост.

12.12.2017 година Двама души умират откакто рейс с служащи се удря в дърво на пътя сред новозагорските села Сокол и Еленево. Петима души са ранени. Жертвите на злополуката са водачът на рейса и един от пасажерите.

17.11.2017 година При преден конфликт сред рейс и камион край село Микре умират 9 души, а 17 са ранени. Инцидентът става при погрешно изпреварване на водача на рейса.

09.11.2017 година Автобус, ръководен от 56-годишен водач, се удря в лек автомобил. Ранени са двама индивида от рейса и двамата пасажери в колата. Виновник за злополуката е водачът на рейса, който лишава преимуществото на лекия автомобил.

22.02.2017 Автобус се обръща на пътя сред Владая и пътен възел Драгичево след опит да избегне удар с автомобил, чиито водач губи надзор над автомобила. Автобусът е пътувал с 30 души от София за Дупница. Причината за случая е загуба на надзор на водача на автомобил каращ пред рейса.

04.05.2017 21-годишна жена умира, а други осем души са в болница след тежка злополука сред рейс и камион край монтантското село Смоляновци.

30.06.2017 Два пътнически рейсове катастрофират на пътя Бургас - Созопол. Причината за злополуката е несвоевременно прекъсване на един от рейсовете в региона на спирка "Моряк ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР