Това сочи статистика от 10-годишната история на организациятаОт създаването на

...
Това сочи статистика от 10-годишната история на организациятаОт създаването на
Коментари Харесай

Телерик Академия: 100% от завършилите започват работа

Това сочи статистика от 10-годишната история на организацията

От основаването на Академията до през днешния ден над 58 000 души са употребявали образователните ѝ запаси
(снимка: Телерик Академия)

100% от приключилите стратегиите за ИТ кариерен старт на Телерик Академия стартират работа и 97% остават в България, показа Александра Мечкова, изпълнителен шеф на просветителната организация, във връзка 10 години от основаването й . Това са двете най-важни метрики за триумф, акцентира тя.

„ За 10 години Телерик Академия измина дълъг път – от подготовката на гений за потребностите на една компания в дребна образователна зала, до сътрудник на цялата ИТ промишленост с екип от над 40 души и независима постройка ”, добави Мечкова.

Развитието на Телерик Академия надминава и най-смелите упования на нейните основатели. „ Постигнатото до тук е извънредно, а проектите на екипа отсега нататък са още по-смели ”, разяснява Светозар Георгиев, съосновател на Телерик Академия и Campus X.

От основаването на академията до през днешния ден над 58 000 души са употребявали образователните ѝ запаси, а над 115 000 са част от нейната общественост. През 2009 година Телерик Академия построява основите на частното образование за летящ ИТ кариерен старт.
още по тематиката
Като самостоятелна организация от 2017 година насам, тя зарежда промишлеността с гении благодарение на 6-месечната практическа стратегия „ Telerik Academy Alpha ”. Над 1 000 нейни ученици се чака да се влеят в пазара на труда в интервала 2019-2020 година

Същевременно стратегиите „ Telerik Academy Master ” подкрепят експертите с опит. Програмите са ориентирани към специалисти, които желаят да надградят квалификацията си с знания за едни от най-горещите технологии и тематики и да ускорят кариерното си развиване. Сред областите, които стратегиите обгръщат, са цифров маркетинг, потребителско прекарване (UX) и потребителски интерфейс (UI), блокчейн разработка и други.

„ Училищна Телерик Академия ” приготвя възпитаници от всички възрасти за специалностите на бъдещето с безвъзмездни образования в региона на програмирането и цифровите технологии. Досега през стратегиите ѝ са минали над 10 000 деца и младежи от цялата страна. През актуалната и идващите 4 години организацията ще образова още 14 000 възпитаници в над 700 школи в България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР