Това ще стане с навлизане на новите децентрализирани услугиКрипто-смартфонът Exodus

...
Това ще стане с навлизане на новите децентрализирани услугиКрипто-смартфонът Exodus
Коментари Харесай

HTC и Opera искат да разклатят установения ред

Това ще стане с нахлуване на новите децентрализирани услуги

Крипто-смартфонът Exodus 1 провокира огромните софтуерни компании с бизнес модели, основани на огромни данни (източник: HTC)

Ново партньорство на HTC и разработчика на брауз ъ ра Opera дава обещание по-висока отбрана на персоналните данни и сигурността на консуматор ите , когато сърфира т в интернет през крипто-смартфона HTC E xodus 1, стана ясно на Световния мобилен конгрес (MWC 2309) в Барселона.

От тази седмица потребителите на Exodus 1 могат да актуализират устройствата си отдалечено, с цел да се свързват с нови сътрудници и да се възползват от новата децентрализирана мрежа. Моделът към този момент получи утвърждението на криптообщността като първия блокчейн смарт телефон.

Напоследък се вижда наклонност към възстановяване на отбраната на персоналните данни и сигурността на работата, която е провокирана от скептицизма към огромните софтуерни компании. Смята се, че те употребяват непозволено данните на потребителите, само че най-сериозното терзание е, че не е ясно какъв брой обезопасени са данните.

„ Exodus работи за бъдещето на данните и основаването на вярната архитектура за интернет, която включва отбрана и сигурност на персоналните данни, както и прекачване на собствеността на данните назад на индивида, който ги е генерирал “, сподели по този мотив Фил Чен, основен шеф по централизацията в HTC.

Потребителите на Opera получават спомагателна отбрана за своите крипто-активи в Exodus 1 (източник: HTC)

Децентрализираната мрежа ще разреши на потребителите да предпазят и подсигурят личните си данни посредством по-прозрачни „ peer-to-peer “ услуги, премахващи медиатора, който преди се възползваше от поверената му за предпазване информация.

С устройства като Exodus 1 потребителите ще могат да ръководят личния си профил и всички други онлайн активи в другите платформи, като споделят избрана информация. Това децентрализирано придвижване ще промени фрапантно метода, по който се ръководят данните, споделят от HTC.

Същевременно, бизнесът ще развие нови бизнес модели, които не разчитат на съхранението и употребата на потребителски данни. За да поддържа придвижването Интернет 3.0, екипът на Exodus ще показа приложението Zion Key Management с определени сътрудници с фокус върху отбраната на персонални данни.

Opera, първата търсачка в света, пригодена за крипто-нужди, към този момент се възползва от това приложение. В резултат, потребителите на Opera получават спомагателна отбрана за своите крипто-активи в Exodus 1, ще могат да взаимодействат, да правят транзакции и да употребяват разнообразни услуги непосредствено посредством персоналните си ключове, съхранявани в устройствата им.

„ В момента сме в зората на една нова интернет епоха, в която децентрализираните услуги ще разклатят открития ред. HTC и Opera са подхванали смелата крачка да бъдат първите, които да се застъпят и да спомагат за тази промяна “, съобщи Чарлз Хамел, шеф на крипто отдела на Opera.
още по тематиката
По неговите думи, партньорството на Opera с екипа на Exodus задава нов стандарт за приложимост и сигурност на криптовалутите. Смартфонът Exodus 1 получи поддръжката на крипто общността и може да се купи с валута Fiat на цена на $699 в Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР