Това ще е сватбата на века! Андреа ще се ожени

...
Това ще е сватбата на века! Андреа ще се ожени
Коментари Харесай

Андреа се ожени

Това ще е сватбата на века! Андреа ще се ожени за себе си! „ Най-накрая разбрах за кого желая да се оженя! За себе си! “, разгласи певицата в обществените мрежи.

В момента тя е на отмора в Дубай. В милиардерския оазис нашенката снима фотосесия след фотосесия. Андреа, която за толкоз години не съумя да закара Кубрат Пулев пред олтара, най-сетне се видя в булчинска рокля. Това не е каква да е рокля – това е дреха, безусловно невъзможна за действително носене. Никой не прави подмятания за размерите на облеклата на Андреа, само че шлейфът на тази рокля е с размерите на Латвия. На всичко от горната страна певицата се поти в смъртоносната арабска пустиня.

„ Андреа, същинският съюз е сред мъж и жена, другото не е обикновено! “, предизвестява я почитател в мрежата, Друг се пробва да я сватоса със собствен другар, който също бил самостоятелен, написа „ България Днес “.

Преди да разгласи, че е в Дубай, Андреа означи мощно пловдивско присъединяване и се появи в отлична душевна форма след раздялата с Кубрат Пулев. И едвам изяснява, че не й е до съществени връзки, Андреа ще си откри майстора, уверени са феновете й. Въпрос на време е!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР