Това ще бъде първата среща за 27-годишния Джошуа на ринга

...
Това ще бъде първата среща за 27-годишния Джошуа на ринга
Коментари Харесай

Джошуа изригна: Искам душата на Кобрата!

Това ще бъде първата среща за 27-годишния Джошуа на кръга от април, когато завоюва коланите след епична победа над някогашния международен първенец Владимир Кличко. 

" Пулев има 300 мача като дилетант. Той има съвсем 30 срещи на професионалния кръг и е изгубил единствено една от някогашния международен първенец Владимир Кличко. Талантлив е, построи се като боскьор от международна класа ".

" Беше нокаутиран, само че продължи, записа победи по-късно - тази загуби беше и eдинствената за него, а в този момент той ще се изправи против мен. Той желае това, което имам, а аз просто желая душата му, тъй че ще се забележим на 28 октомври ", сподели Джошуа за " Скай Спортс ".
Той призна, че желанието му е била за реванш против Кличко, само че украинската легенда реши да приключи спортната си кариера. " Не желая да изгубвам коланите. Работил съм крепко, с цел да бъда в тази позиция. Искам да покажа уменията си и финес на кръга, само че в случай че би трябвало да отида на война и да бъда на фронтовата линия, подготвен съм ", сподели още Джошуа, написа gol.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР