Това се случи след срещата на Зеленски с военния министър

...
Това се случи след срещата на Зеленски с военния министър
Коментари Харесай

Зеленски настоя за бързи реформи в армията

Това се случи след срещата на Зеленски с военния министър Рустем Умеров и съответства с дебата към воденето на продължаващата 20 месеца война с Русия -  с въпроси за това какъв брой бързо се случва контраофанзивата на изток и юг.

 

" Задачата е ясна - и това е било обсъждано неведнъж в обществото, изключително измежду нашите военни лекари - имаме потребност от фундаментално ново равнище на здравна поддръжка за армията ни... Опитът от успеваемостта на избрани елементи би трябвало да бъде уголемен до всички отбранителни сили. На среща с министъра на защитата Умеров, определихме цели, а няма да има доста време, с цел да чакаме за резултати. Промените би трябвало да се вършат бързо ", означи украинският водач.

 

Уволнението на Татяна Осташченко идва седмица откакто украинска медия осведоми, че тя, както и други чиновници, ще бъдат отстранени напълно скоро, след съвещания с парамедици и други представители, отговарящи за обезпечаването на военната поддръжка за армията, показва Ройтерс.

 

45 борби са водили в неделя украинските сили против съветския агресор, предадоха от Генералния щаб в Киев. Оттам прецизират, че врагът продължава да нападна в най-горещите точки на фронта, въпреки и с редуцирана активност. Украинските сили не престават да удържат позиции на левия бряг на р. Днепър в Херсонска област и оттова водят огън по позициите на руснаците, нанасяйки им загуби в жива мощ и техника.

 

От Генералния щаб в Киев оповестиха още, че в неделя съветските войски са нанесли 16 въздушни удара и са направили 41 удара с реактивни системи за залпов огън по позиции на украинските войски и по редица обитаеми места.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР