Това се посочва в за терористичните организации по света. Според

...
Това се посочва в за терористичните организации по света. Според
Коментари Харесай

ЦРУ: Ирански спецчасти са планирали терористичен акт в България

Това се показва в за терористичните организации по света.

Според американското разузнаване формированието „ има опция за офанзиви по света, в случай че такива бъдат разпоредени от иранското управление. През последните години проекти на „ Кудс “ за терористични офанзиви са били разкрити и осуетени в доста страни по света, в това число Албания, Бахрейн, Белгия, Босна, България, Германия, Дания, Кения, Франция и Съединени американски щати “.

Няма повече детайлности за съответните случаи, само че се показва, че целите нормално са свързани със сунитските страни като Саудитска Арабия, с американските военни в Близкия Изток и с ирански дисиденти зад граница. „ Използват силите на проксита и сътрудници като „ Хизбула “ (която беше упрекната за атентата в Сарафово през 2012 година – б.р.) и имат разполагаем огнестрелно оръжие, ракетни системи и дронове, само че също и обичайно въздушно, морско и сухоземно армейско въоръжение “, означават от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Елитните бригади „ Кудс “ са основани скоро след установяването на ислямски режим в Техеран и към днешна дата наброяват към 15 000 опитни бойци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР