Това се казва да те възпитат с вкус към лукса!

...
Това се казва да те възпитат с вкус към лукса!
Коментари Харесай

Ето я прословутата пижама на дъщерята на Мария за 3500 лв, която разбуни духовете в Интернет (СНИМКИ)

Това се споделя да те възпитат с усет към лукса! Тези дни в обществените мрежи безкрай се споделят фотоси на дъщерята на поп фолк-дивата Мария, Марая, която театралничи в маркова пижама за близо две междинни заплати у нас. Естествено, тоалетът на младата девойка провокира куп мнения, някои от които въобще не ласкави.

Потребителите са на мнение, че сходно „ изхвърляне “ и проява на финансови благоприятни условия в тази ситуация е освен ненужно, само че дори смешно.

 Мария с Марая

 Марая Андонова пижама

15-годишната Марая спи с пижама, чиято цена е тъкмо 1687 евро. Долнището е 872 евро, а горнището – 815, гласи информация на в. „ България Днес “.

 пижама цена
Въпреки, че майка ѝ неотдавна съобщи, че не може да си разреши да живее като принцеса, на процедура това не наподобява напълно по този начин. От дребна Марая учи в Англо-американското частно учебно заведение, където годишната такса е близо 50 000 лв.. След като приключи пък, упоритостите ѝ са да продължи образованието си в университета „ Бокони “ в Милано, където годишната такса е 40 000 лв..

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР