„Това се дължи на факта, че партията ни не използва

...
„Това се дължи на факта, че партията ни не използва
Коментари Харесай

ИТН оставят гладни членовете си в секционни комисии в Пловдив - нямали партийна субсидия

„ Това се дължи на обстоятелството, че партията ни не употребява полагащата й се държавна дотация, а се е отказала в интерес на жителите и страната, като оперира със личен финансов запас в лимитирани размери. Разчитаме на Вашето схващане и имаме вяра, че всеки от нас би могъл самичък да се погрижи за храната си, която с изключение на всичко, ще бъде по Ваш избор”, написа Иванов.

„ Това е некоректното отношение. Някой от нас ще бъдат там два дни... За нас това е неприемливо и цялостна излагация. Това е пренебрежение към хилядите хора, които ще жертват и здравето си наред с всичко друго в пандемичната конюнктура. Изводите дано си създадат всички сами, не е въпрос за това, че ние ще платим, с цел да си закупим храна и вода, а въпрос на почитание, като това се оповестява в последния момент”, написа един от членовете на СИК. Той сподели, че и последният път е имало проблем с храната, като те са я получили след 16:00 часа.

В групата на партията върви точно такава дискусия, не е казусът в сандвичите и водите, а в проявлението на пренебрежение, а също метода, по който е обявено, както и по кое време е обявено.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР