Това съобщиха от украинските въздушнодесантни войски, цитирани от руската служба

...
Това съобщиха от украинските въздушнодесантни войски, цитирани от руската служба
Коментари Харесай

След разстрел на украинските военнослужещи: Военнопрестъпниците о...

Това оповестиха от украинските въздушнодесантни войски, представени от съветската работа на BBC.

 

" Трима военнослужещи от 82-ра обособена десантно-щурмова бригада на Въоръжените сили на Украйна, които отпаднаха от строя вследствие на това, че бяха хванати, след като получиха рани и травми с друга степен на тежест ", се споделя в изказването.

В него се добавя, че закононарушението е вписано в единния указател на досъдебните следствия, а материалите по делото ще бъдат предадени на Международния углавен съд.

 

" Рано или късно военнопрестъпниците от Руската федерация ще дават отговор за зверствата си пред Международния углавен съд ", прибавиха от Киев.

 

В сряда Главната прокуратура на Украйна стартира наказателно дело след публикуването на видеото.

Според украинските управляващи съветски военнослужещи са завладели трима украински бойци по време на военен конфликт край селището Работино в Запорожка област през декември м.г. Час по-късно те са били убити, се споделя в изказване на украинската генерална прокуратура.

Кадрите от въздуха бяха оповестени в интернет. На фрагментите се вижда по какъв начин трима невъоръжени мъже падат от неподвижна позиция след изстрел. BBC не можа неотложно да ревизира и удостовери достоверността на видеото. Руското министерство на защитата не е коментирало случая.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР