Това съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив. С тях е

...
Това съобщиха от Районната прокуратура в Пловдив. С тях е
Коментари Харесай

Задържаха група мигранти на АМ ”Тракия” frognews.bg

Това оповестиха от Районната прокуратура в Пловдив. С тях е задържан и български жител, престъпно проявен, който ги превозвал. Той оказал опозиция при задържането си. Засега е задържан за 24 часа.

 

Около 11:45 часа на 7 ноември чиновници на Сектор „ Пътна полиция ” към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив забелязали на автомагистралата в крайпътна отбивка паркиран лек автомобил. По време на осъществената инспекция полицейските чиновници открили, че от предната дясна седалка слязъл мъж и тръгнал да бяга през полето.

 

Междувременно водачът също тръгнал да бяга през автомагистралата, прескачайки мантинелата и пресичайки насрещното платно. Още трима души излезли от автомобила и почнали да бягат през полето. След малко гонене полицейските чиновници съумели да заловят лицата.

 
Действията по следствието не престават под управлението на Районната прокуратура в Пловдив. В началото на октомври бе хваната още една група мигранти. Тогава на автомагистрала „ Тракия ”, в землището на с. Шишманци, обл. Пловдив, бяха задържани трима мъже, превозвали 10 чужденци, представящи се като жители на Сирия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР