Това съобщиха от прессекретариата на Румен Радев и подчертаха, че

...
Това съобщиха от прессекретариата на Румен Радев и подчертаха, че
Коментари Харесай

Преди Малко Румен Радев Отвратен Съобщи За Чудовищна Измама, Която Се Вихри В България! Вече Няма Нищо Свято!

Това оповестиха от прессекретариата на Румен Радев и подчертаха, че уредниците на благотворителната самодейност на президента не са упълномощавали както физически, по този начин и юридически лица да реализират активност по набиране на нови лица на акцията.

" Дейността на Рекламна кино къща „ Златен лъв “ ЕООД, която организира акция в обществените мрежи за набиране на нови лица за „ Българската Коледа “, е опит за корист и машинация с името на благотворителната самодейност ", подчертаха от " Дондуков 2 ".

Администрацията на президента се е обърнала към способените органи за предприемане на нужните дейности по случая, с цел да бъдат предотвратени и прекратени както на злоупотреби, по този начин и уронване доверието в самодейността.

" Молим жителите да бъдат внимателни и при приемане на сходно предложение да проявят предвидливост и навреме да осведомят съответните способени органи, с оглед попречване на машинация ", приканиха от президентството.

В края на 2016 година беше обявено, че за 14 години " Българската Коледа " е събрала над 28 млн. лева дарения, с които е помогнато на 3409 деца, а техника са получили 229 детски клиники в цяла България.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР