Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

...
Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.
Коментари Харесай

Потрес! Ето Как Ало Измамниците Са Наричали Арестувания Полицейски Шеф Стоян Павлов!

Това заяви на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Подкупът, който досега е потвърдено, че е получил Стоян Павлов, е в размер на 300 лв.. Той е взел парите след осъществена от двама мъже телефонна машинация за 1300 лв.. Единият от причинителите е добър прочут на полицейския шеф, който бе арестуван през вчерашния ден от чиновници на " Вътрешна сигурност ".

„ Доказателствата на прокуратурата се основават на СРС и на свидетелски показания. Миналата седмица единствено от едната телефонна машинация, след приемане на сумата от 1300 лв., организират среща с Павлов и му заплащат 300 лв. за две неща. Първо - тъй като са го уведомили преди този момент за осъществяване на измамата и вероятно са поискали протекция от него преди да я правят. И след приемането на 1300 лв. отиват и, в случай че мога по този начин да се изразя, се регистрират с 300 лв. за тази машинация. ”, уточни окръжният прокурор.

Тепърва ще се открива дали Стоян Павлов е съпричастен и към други телефонни измами.

В доказателствените материали двамата измамници назовават Стоян Павлов „ шефе ”. Те към този момент са упрекнати за телефонни измами, като единият мъж е бил „ муле ” и сега се укрива.

От прокуратурата прецизираха, че наказването, което чака полицейския шеф за закононарушението, в което е упрекнат, е от 3 до 10 години затвор. До момента е открито, че Павлов не е взел участие директно в телефонни измами, нито ги е ръководел, само че нарушителите са разчитали на него за протекция.

Стоян Павлов дълги години бе чиновник на бранш " Издирване ", а по-късно бе трансфериран в Трето районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. През 2012 година той работи в бранш " Криминална полиция ", когато в нощта на 16 януари пламват двата автомобила на фамилията му.

На ул. " Пере Тошев " в квартал " Кючук Париж " са опожарени " Алфа Ромео " и " Пежо ", благосъстоятелност на брачната половинка на Павлов, която е служителка в КАТ. Подпалвачите обаче по този начин и не са хванати, а закононарушението не е разкрито.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР