Това съобщава пресслужбата на компанията по повод изявленията на Цвета

...
Това съобщава пресслужбата на компанията по повод изявленията на Цвета
Коментари Харесай

”Лукойл” отрече да е финансирал кампания на БСП

Това оповестява пресслужбата на компанията във връзка изказванията на Цвета Караянчева от ГЕРБ, зам.-председател на Народното събрание.

Името на компанията бе забъркано във връзка абсурда с роднински назначения в Хасково, с който Българска социалистическа партия нападна ГЕРБ. Вчера от ГЕРБ контраатакуваха със свои обвинявания, като Караянчева попита - правилно ли е, че брачният партньор на Корнелия Нинова работи в „ Лукойл “ и че компанията е спонсорирала акция на Българска социалистическа партия. А тази заран пред NOVA Нинова отговори, че брачният партньор ѝ работи в компанията, която е частна, и че постоянно е напускал постове в държавни компании, когато Българска социалистическа партия били на власт. Тя изрично отхвърли "Лукойл " да е финансирала акция на левицата.

Нинова: Когато управляваме, мъжът ми напуща държавна работа >>>

В изказването на „ Лукойл България” ЕООД се отбелязва още, че сдружението взе участие в спонсорска активност, която е транспарантна и е отразена във финансовите му доклади, огромна и чудесно известна на българската общност.

"Тя е напълно насочена към поддръжка на българския спорт, просвета и обучение – тези области, които способстват за построяването на мощни и хармонични персони и положителна социална среда. Политиката не е била, не е и няма по какъв начин да бъде измежду тези области ", прецизират от компанията.

Оттам допълват, че е неприемливо и неприлично изявлението на Цвета Караянчева.

"Отправянето на голословни подмятания за каквито и да било връзки сред компанията и някоя политическа партия, изключително от страна на заместник-председател на българския Парламент, е неприемливо и неприлично. Кадровата политика на „ ЛУКОЙЛ-България” е неин вътрешен въпрос, който няма никакво отношение към свадите, съпътстващи българския политически живот”, декларират още от „ Лукойл”.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР