Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото

...
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото
Коментари Харесай

Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на ООН

Президентът Румен Радев ще взе участие в 79-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации от 24 до 26 септември .

Това оповестиха от прессекретариата на президента. Радев ще управлява българската делегация и ще съставлява страната ни в Ню Йорк.

Президентът ще взе участие в откриването на Общия спор на 79-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, чиято тематика тази година е " Да не изоставяме никого: да действаме дружно за напредъка на мира, устойчивото развиване и човешкото достолепие за актуалните и бъдещите генерации ", излиза наяве от известието.

В Ню Йорк българският държавен глава ще взе участие също по този начин в срещата на високо ниво на Глобалната коалиция против опасността от синтетични наркотични субстанции, която се организира под патронажа на президента Съединени американски щати Джо Байдън.

Румен Радев ще направи изявление по време на Общия спор на 79-ата сесия на 25 септември.

Той ще взе участие в отбелязването на 20-ата годишнина от Истанбулската самодейност на съдействие - партньорски формат на високо ниво сред НАТО и Съвета за съдействие в Персийския залив, контрактуван през 2004 година на Срещата на върха на НАТО в Истанбул.

По-късно денем ще се състои банкет, даван от президента на Съединени американски щати Джо Байдън и неговата брачна половинка доктор Джил Байдън в чест на държавните и държавни ръководители и техните съпруги по случай сесията на Организация на обединените нации.
 Румен Радев наложи несъгласие върху огромните адвокатски хонорари
Румен Радев наложи несъгласие върху огромните адвокатски хонорари

Вето върху Закона за адвокатурата

Румен Радев ще се срещне на 26 септември с представители на водещи американски компании, проведена от Американо-Централноевропейската бизнес асоциация. По време на работната си аудиенция в Ню Йорк президентът Румен Радев ще организира срещи с генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш , както и с държавни и държавни ръководители и представители на държавните управления на разнообразни страни и на интернационалните организации, допълниха от прессекретариата на президента.

В делегацията, водена от българския президент, са служебният министър на външните работи Иван Кондов и служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров. В рамките на визитата си в Съединени американски щати Румен Радев ще бъде придружаван от брачната половинка си Десислава Радева.
 Румен Радев изписа вежди, не извади очи. Но дали?
Румен Радев изписа вежди, не извади очи. Но дали?

Отказът от декрет може да се преглежда и като луфт с дълготрайни последствия

Сесията беше открита на 10 септември , като новоназначеният ръководител на асамблеята Филемон Ян очерта визията за единение в многообразието и прикани за по-задълбочено интернационално съдействие за справяне с редица световни провокации, осведоми уебсайтът на международната организация. Ян посочи нуждата от стопански напредък, който да доближава до всички групи от популацията, да е подтикван от нововъведенията и зелените стопански системи, като се подсигурява, че " изгодите от икономическото развиване са налични за всички страни, огромни и дребни ".

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР