Това самоизтъкване пред западните ни партньори не мога да го

...
Това самоизтъкване пред западните ни партньори не мога да го
Коментари Харесай

Борисов: Зеленски очакваше помощ, а получи мечове, цинично е

Това самовъзвеличаване пред западните ни сътрудници не мога да го схвана. БТР-ите са пуснати от Министерство на вътрешните работи, само че към момента са си тук. А ние подаряваме мечове. Цинично е. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който дружно с Теменужка Петкова и Христо Гаджев дават конференция в централата на партията.

" Самоволни, самохвални искащи да се употребяват последните като кой където може да завари и да пътува, да пътува, да пътува ", сподели Борисов. 

Всичко, което касае хората мина на назад във времето под тематиката Външно. Ние се превърнахме в пътуващи министри, от които научаваме какво се случва в България и с какво ще задължат Народното събрание с какво ще го задължат. Министърът на защитата Тагарев ни махаше от " Версай ".

Европейският съюз няма желание да изпраща войски в Украйна. Всякакви самоволни предложение, с цел да може някой да пътува, да пътува. Повтарям политиката не се прави в България. Този парламент е приел 4 решения, с цел да помогне на държавното управление да изпраща военна помощ на Украйна и са дали цялостната опция на Министерския съвет независимо да дава военна помощ, само че ние сме приели законите, с цел да се усещат спокойни, сподели Борисов. И изреди неизпълнени решения за даване на помощ за Украйна. Много ясно желая да знаят сътрудниците, че
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР