Това са зодиите, на които им е писано да имат

...
Това са зодиите, на които им е писано да имат
Коментари Харесай

2-те зодии, на които им е отредена само ЕДНА голяма любов

Това са зодиите, на които им е писано да имат единствено една огромна обич. Не за всички е по този начин, несъмнено. Мнозина от нас са се влюбвали няколко пъти и то толкоз мощно, че всяка една обич е била огромна и значима.
Но има 2 зодии, които би трябвало да знаят, че евентуално огромната им обич идва единствено един път в живота. За това не трябва да я изпускате!

Овен
Животът е прекомерно къс, а вие го живеета по този начин, като че ли е безконечен. Отлагате във времето най-хубавите неща, които могат да ви се случат, а точно това да създадете семейство, да имате човек до себе си и деца, за които да се грижите. Освен това сте доста придирчиви и имате податливост да не се разбирате добре с множеството си сътрудници. Вярвате, че същинската връзка би трябвало да е идеална, за това и когато нещо се " счупи ", не го поправяте, а обричате връзката си и я заклеймявате като следващата. Но би трябвало да запомните, идеални връзки няма! Има единствено огромна обич, която може да се оправя с всички компликации. Вашата огромна обич идва единствено един път в живота и в случай че се разделите с нея, тъй като не виждате съвършенството, доста е евентуално друга такава да не се появи.

Стрелец
Вашият проблем с доверието унищожава всичките ви връзки до момента. Не вярвате на това, че може да има човек, който да ви обича толкоз, че да няма потребност от други хора в живота си. Трябва да се отпуснете, да повярвате в личните си благоприятни условия и да се оставите да бъдете обичани. В противоположен случай рискувате да загубите най-голямата обич в живота ви, която идва в действителност единствено един път... най-малко за вашата зодия. Досега сте имали няколко несполучливи връзки, които са ви научили на доста, само че въпреки всичко към момента има какво да подобрите в себе си. Съветваме ви да промените тактиката и в случай че сте обвързани, в никакъв случай не пускайте половинката си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР