Това са зодиите, които ще имат любовни тревоги за разрешаване.

...
Това са зодиите, които ще имат любовни тревоги за разрешаване.
Коментари Харесай

4-те зодии с любовни проблеми през ОКТОМВРИ

Това са зодиите, които ще имат любовни паники за разрешаване. Ще имат някои компликации в връзката, които ще би трябвало да изгладят. Възможни са раздели и същински кавги, които да продължат със седмици. Дайте си време и не прибързвайте с решението дали ще се разделите или не.
1. Телец
Проблемите в любовта през октомври ще идват най-много от вас. Избухливият ви манталитет ще ви докара доста неприятности. Като цяло ще се усъмните, че половинката ви има спекулация с ваш непосредствен човек. Съмненията няма да ви дават мира и ще ги изстреляте за нула време под формата на скандал. Това съществено ще засегне половинката ви и може да се стигне даже до разлъка, в случай че бързо не измислите авариен проект. Дали не е по-добре първо да уверите и по-късно да питате?

2. Близнаци
Призраци от предишното ще стартират да ви тормозят и в сегашното. Връзка с някого, която е приключила зле, ще се върне с цялостна мощ в живота ви. Този човек ще желае от вас да се съберете още веднъж и да опитате да оправите връзките си. Макар и да знае, че няма късмет, ще продължи да ви безпокои. Това съществено ще ви разстрои, само че има метод да се справите. Обърнете се към някои от приятелите си за помощ като се престорите, че имате връзка с него. Миналото ще ви остави в секундата, в която види, че не е самичък на хоризонта.

3. Стрелец
Клюки и грозни приказки ще застигнат връзката ви. Първо, не вярвайте на всичко, което чуете. Второ, и да е по този начин, може да извадено от подтекст. Ако към този момент всички улики сочат, че вашият човек е отговорен за тези клюки, тогава потърсете сметка, само че не прибързвайте със заключенията. Вие имате задоволително мощна обич, която би трябвало да може да устоя на сходни провокации. На сантиментална вечеря си припомнете какво значите един за различен и за какво сте се събрали. Това ще ви помогне да се осъзнаете.

4. Козирог
Колебания в възприятията ви ще ви разтревожат през идващите два месеца. Ще се запитате в действителност ли обичате индивида, с който сте. От известно време не изпитвате никаква тръпка, само че дано ви напомним, че любовта има своите върхове и спадове. Може да сте в напълно естествена фаза, която просто би трябвало да изчакате да отмине. Ако до края на май към момента няма смяна, замислете се в действителност дали не е по-добре да се разделите. Междувременно пробвайте да съживите връзката си с малко романтика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР