Това са зодиите, които са родени под щастлива звезда и

...
Това са зодиите, които са родени под щастлива звезда и
Коментари Харесай

4-те зодии, които са надарени със специална дарба

Това са зодиите, които са родени под щастлива звезда и имат сили, за които мнозина мечтаят. Ето кои са те и какво могат, което другите зодии не имат:
ТЕЛЕЦ: Телците са родени под щастлива звезда, тъй като имат от всичко по малко в живота си. Не им липсва нищо и това ги прави доста освободени, тъй че да могат да усетят всичко, което имат. А тяхната специфична мощ е развитата им интуицията и чувствителност. Чрез нея те взимат значими решения в живота си, които постоянно се оказват верни. Помагат и на други хора, които постоянно се допитват до тях за препоръки. Интуицията им е толкоз мощна, че могат да усетят по кое време може да се случи нещо неприятно и да го избегнат. Това ги пази от несгоди и им дава нови хоризонти, които виждат и усещат доста преди да са се случили в реалност.
 Щастие или горест? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през АПРИЛ! Щастие или горест? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през АПРИЛ!
През април ни чакат доста събития, които може да не са толкоз позитивни, само че ще можем да извлечем поуката си от всяка обстановка, в к...
ЛЪВ: Лъвовете са извънредно забавни персони, които се развиват в доста направления и имат вяра, че човек в никакъв случай не трябва да стои единствено на едно място, в случай че желае да е благополучен и пълностоен. Една от посоките, в които би трябвало да се развиват, е гледането на карти таро. Имат специфични умения в това, усещат събитията, вникват надълбоко в душата на отсрещния човек и доста постоянно познават всичко, което картите им дадат. Ако към момента Лъвовете не са се докоснали до тази своя заложба, е време да опитат – ще се изненадат какъв брой доста могат да кажат за един човек. И това какъв е той, и това какво го чака в бъдеще.    
СКОРПИОН: Скорпионите са доста независими персони. В живота си постоянно са се справяли сами с какво ли не и нямат потребност от някой, който постоянно да ги измъква от калта. Силният им темперамент е обрисувал една изключително скъпа заложба, с която Скорпионите доста се гордеят. Те могат да усещат силата на хората към себе си, да знаят кой човек е добър и откровен с тях, както и кой лицемерничи. Тази тяхна мощ е доста значима, тъй като през целия им живот ги защищава от това да не бъдат предадени и се заобикалят единствено с положителни хора.
КОЗИРОГ: Козирозите имат доста ясни сънища, които постоянно се оказват оракулски. Тази тяхна заложба те не осъзнават до доста късен стадий от живота си. Когато обаче схванат, че сънищата им не са инцидентни, стартират да плануват събития, които могат да се случат на тях или на околните им. По този метод могат да попречат на неприятните събития и да привлекат положителните случки в живота си. Тази им заложба е доста скъпа и не трябва да я губят, както и не трябва да стопират да имат вяра в нея. Важно е Козирозите усърдно да си записват сънищата, тъй че да могат да ги поясняват по-добре и когато им пристигна времето.  
 
 Човекът, който „ залепва “ всевъзможни предмети към тялото си Човекът, който „ залепва “ всевъзможни предмети към тялото си
Мухибия е името на индивида, който притегля с тялото си всевъзможни предмети – от лъжици до мобилни телефони. Преди към пет години...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР