Това са откровенията на една любовница, която не се свени

...
Това са откровенията на една любовница, която не се свени
Коментари Харесай

Много съпруги ми звънят нощем: Някои мълчат в телефона, други ме кълнат, а трети плачат и ме умоляват

Това са откровенията на една държанка, която не се свени и намерено декларира „ За мен няма никакво значение дали е женен или не, значимото е да не е безпаричен “.
“ Пропаднала жена, грешница, проклетница, нека гориш в пъкъла. “ – какво ли не съм чувала за себе си по мой адрес през последните години.
Колко излъгани съпруги ми звънят нощем: някои мълчат в телефона, други – кълнат, трети – плачат и ме умоляват: “ Не ни съсипвай фамилията, имаме деца! “ Но за какво би трябвало да ме интересуват децата ви? И от какво да се срамя? Вашият брачен партньор ви мами, а не аз.
И никой не държи никого на мощ!

Със статуса на държанка пребивавам от 23 годишна. Един си потегля, различен идва – не понасям самотата и не мога да пребивавам без мъж повече от два месеца. Не предпочитам преднамерено фамилни мъже, инцидентно ми се падат такива. Срещаме се, беседваме – бързо се привързвам. И внезапно се оказва, че той е женен. Да подвигам кавги или да изпадам в нервност? Не, това е под достолепието ми. Нещо повече, ясно е, че тази любовна история няма да бъде безконечна.
Лично аз одобрявам статута си на държанка. Нямам никакви отговорности, не пера миризливи чорапи, не гладя ризи, нито пък им подготвям салати. Основното ми обвързване е да бъда красива. Мъжете изневеряват най-вече на дамите си, тъй като те не се поддържат. По през целия ден мислят какво да сготвят за обяд и вечеря, и не обръщат внимание на външния си тип. А аз постоянно се старая да наподобявам добре. Красотата ми е моят артикул, който продавам на любовниците си. За мен няма никакво значение дали е женен или не, само ме интересува да не е дрипльо.

Любовник, държанка – светът е изгнило място, и с тази мисъл би трябвало да се будите заран. Никога не съм вярвала, че сътрудниците си остават правилни в брака. И освен мъжете, само че и дамите. Ако в миналото се омъжа, наложително ще си намеря ухажор. Така животът ми няма да е отегчителен. Не смейте да ме съдите! Сигурна съм, че всички отегчени домакини мечтаят да имат ухажор, само че нямат кураж да си признаят и смелостта да осъществен фантазиите си.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР