Това са Нидерландия, Дания и ГерманияДесетки хиляди руснаци са изпратени

...
Това са Нидерландия, Дания и ГерманияДесетки хиляди руснаци са изпратени
Коментари Харесай

Три европейски страни изпращат още танкове в Украйна

Това са Нидерландия, Дания и Германия

Десетки хиляди руснаци са изпратени в Източна Украйна като част от атака, планувана след 15 февруари, настояват украинските управляващи. Украйна неведнъж е предупреждавала за идна атака, а съгласно Киев се чака Кремъл да се насочи към североизточните райони на Харков или южната част на Запорожие, съобщи Нова тв.

Украинската войска заяви, че във вторник, в границите на 24 часа, са били убити 1030 съветски бойци. Тези данни не могат да бъдат без значение тествани, само че, в случай че се потвърдят,това би било най-големият брой жертви на дневна база. Русиятвърди, че през последните седмици са били убити доста украински бойци.

Междувременно, в общо изказване, министрите на защитата на Нидерландия, Дания и Германия оповестиха, че възнамеряват да изпратят минимум 100 танка „ Леопард 1 ” за Украйна.

„ Това ще става поетапно - до лятото 20 -25 танка, а до края на годината - до 80. През първите месеци на 2024 година желаеме да достигнем 100 танка „ Леопард 1 ”. Това значи, че ще оборудваме три батальона, в това число с аварийни елементи, муниции и образование ”, разгласи министърът на защитата на Германия Борис Писториус.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР