Това са мръсници и са способни на всичко, за да

...
Това са мръсници и са способни на всичко, за да
Коментари Харесай

Велислав Минеков: Това са мръсници и са способни на всичко

”Това са мръсници и са способни на всичко, с цел да запазят властта си ”, сподели един от т. н. Отровно трио - Велислав Минеков по време на 32--ия ден на антиправителствени митинги.
" Всяка вечер се издават разпореждания да се разрушат нашите палаткови лагери. Няма да стане. Ако го създадат, тогава ще се върнем като цунами и ще ги пометем всичките ", сподели от трибуната на митинга пред президентството Велислав Минеков.

Внимавайте, това са мръсници и са способни на всичко, с цел да запазят властта си, добави Минеков. Краят на речта му бе последван от мощни възгласи „ Оставка “.

Множеството замеряше с домати постройката на Министерския съвет.

„ Отровното трио “ се оплака, че полицията през днешния ден им е съставила протоколи по време на автошествията им към Калотина и ГКПП-Кулата, по тази причина че задръстват основните пътища.

" Омръзна ми от партии, които се разхождат напред-назад и изясняват: ти си от моите, ти не си!, Не, не съумяха да ни разделят, дружно сме. Не желая да чувам, че политиката била мръсна работа, а ние по-добре да не гласуваме. 31 дни се занимаваме с политика на този площад и на всички площади в Европа, Нова Зеландия, Австралия и други Всички се занимаваме с политика, другояче единствено те се занимават с това ", сподели Арман Бабикян.

" Политиката не е мръсна работа, мръсна е единствено, когато я правят мръсни хора. Политиката е специалност за морални хора, които са решили да отделят 4 години или повече от живота си и да не се занимават със личния си бизнес, пенсия, а работят за хората. Това е политика ", сподели още Бабикян.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР