Това разказват унгарските медии, говорейки за декларация на Унгария, Сърбия

...
Това разказват унгарските медии, говорейки за декларация на Унгария, Сърбия
Коментари Харесай

Без да подозираме: Радев подписа България до Вучич и Унгария в де...

Това описват унгарските медии, говорейки за декларация на Унгария, Сърбия и България, като настояват, че е подписана от президента Румен Радев. В информациите на пресцентъра на президента напълно лиспва и дума за тази декларация, която е допустимо страната ни да е подписала. 

 

" Убедени сме, че фамилиите са основата на обществото, източникът на нашите полезности и силата на нашите народи. Семейството обезпечава поддръжка, упътвания и обич и образува нашия темперамент и еднаквост ", означават тримата президенти, написа Hirado.hu.

 

В на двореца Шандор в понеделник (1 януари), президентите Каталин Новак, Александър Вучич и Румен Радев декларират, че считат фамилиите за " основата на нашето общество, източника на нашите полезности и силата на нашите народи " и се дефинират като Мрежа на другарски настроените към фамилиите президенти.

 

" Издигаме глас за смисъла на фамилиите в днешния свят. Убедени сме, че фамилиите са основата на нашето общество, източникът на нашите полезности и силата на нашите народи. Семейството обезпечава поддръжка, упътвания и обич и образува нашия темперамент и еднаквост. Семейството е и най-хубавата среда за развъждане на деца, които дефинират пътищата на нашите народи и оформят бъдещето на нашето земно кълбо. Силните фамилии подсигуряват културата на отговорност, която способства за устойчивостта и понижава заканите от изменението на климата ", се споделя в декларацията, която излиза наяве - и българският президент е подписал. Не излиза наяве дали обаче това е в съгласие с Народното събрание да вземем за пример, ясно е, че не е било подлагано и на публичен спор. 

 

" Вярваме, че фамилиите заслужават отбрана, помощ и самопризнание от страна на страните и обществата. Ето за какво ние твърдо поддържаме политики, които предизвикват благосъстоянието на фамилиите и укрепват фамилното доближаване, обезпечават удобна среда за основаване на фамилии, дават опция на дамите да се стремят както като майки, по този начин и като експерти, издигат нуждаещите се и обезпечават несъмнено бъдеще за децата.

 

Насърчаваме нашите жители през тази Нова година да продължат да се грижат за фамилията като най-важната институция в нашите общества и да подават ръка на нуждаещите се. Нека създадем смяна за нашите фамилии, а оттова и за нашите страни.

 

От нашето семейство ви пожелаваме мир, благополучие, здраве и щастлива Нова година ", се споделя още в декларацията. 

 

" Румен Радев отново се е изцепил - подписал е без глоба от държавното управление новогодишна декларация на групата - мрежата президенти, които поддържат фамилиите, която с изключение на него включва и Орбан и Вучич. Това е анонс за политическата платформа, която ще преследва на обичайните фамилни полезности - дружно с Орбан и Вучич ", написа във връзка декларацията илиян Василев.

 

" И си мисли, че консервативните политики ще го създадат различен Орбан в Европейски Съюз и в България. Няма по-голяма деградация и отричане на фамилните полезности от тази на Путин. Като Калигула е ", написа още Василев. 

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР