Това ръководство на БСП има подкрепата на 90% от ръководните

...
Това ръководство на БСП има подкрепата на 90% от ръководните
Коментари Харесай

Зафиров: Това ръководство на БСП има подкрепата на 90% от ръководните органи на партията

Това управление на Българска социалистическа партия има поддръжката на 90% от управителните органи на партията, Национален съвет, конгрес, както голямата поддръжка на над 90% от партийната маса.

Така Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия разяснява пред Българска национална телевизия думите на президента, че разривът е сред управлението на партията и левите гласоподаватели.

" Пряката интервенция на президента е реалност и последният състав на служебното държавно управление удостовери една наклонност - на управителни позиции в ръководството да се слагат хора от така наречен вътрешна съпротива или от тези по-малко от 10 % в партията. Това е взимане на страна в един чисто вътрешен развой ", сподели Атанас Зафиров.

Той счита, че Българска социалистическа партия няма да има отлив на гласоподаватели, тъй като държанието на Българска социалистическа партия в последните 6 месеца е потвърдило, че е " партия в напредък, развиване, която заслужава доверието на всички лявомислещи хора в страната ".

За това, че Крум Зарков не е обсъждан като лидер на алените листи, Зафиров сподели, че няма по какъв начин министър от служебното държавно управление да взе участие в парламентарни листи на предварителни парламентарни избори, в случай, че задача на държавното управление е да обезпечи честността и безпроблемното протичане на вота.

Вчера Националният съвет излезе с декларация, че се разграничава от тримата служебни министри и Българска социалистическа партия няма отношение към работата на служебното държавно управление.

За изборите левицата резервира формата " Българска социалистическа партия за България ", като има дребна промяна - две от партиите отпадат - Комунистическата партия на България и партия " Нова зора ".

За сметка на това с всички останали от необятното ляво обединяване ще се подпише документ за взаимно явяване на изборите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР